Bylo, je a bude

Přestože naše brána do knižního světa byla zavřená a nemohli jsme se setkat osobně, tak o výsledcích naší usilovné práce jste se moli sami přesvědčit na vlastní oči. Jak jinak si vysvětlíte, že se přímo k vám domů teleportovali knihy z regálů černotínské knihovny? Přeci díky donáškové službě! A kam se ztratili drobný i větší odpad z lomové cesty? Zázrakem to rozhodně nebylo, stalo se tak jen díky naší angažovanosti v rámci celostátní akce Ukliďmě Česko.

Ale pojďme již společně udělat tlustou čáru za tím, co bylo a alespoň výhledově se podívejme, co nás čeká. V červnu bychom rádi uspořádali tvoření opět dobročinného charakteru. Tentokrát se naše pozornost bude soustředit na naše malé čtyřnohé kamarády a parťáky, kteří však neměli štěstí na své pány a ocitli se v útulku. Jako vstupenku na akci můžete zvolit antiparazitický šampon, obojky, desinfekční a čistící prostředky, obojky, pamlsky, deky, hračky, vodítka, obojky a krmiva pro pejsky… Akcí podpoříme Neposedné tlapky, z.s. ve Frýdku Místku. Přidáte i vy svou tlapku k dílu?

Zapsané děti do deskoherního kroužku KoStKa Her se můžou o prázdninách těšit na pořádně nabitý den plný aktivit, díky kterému se budeme snažit revanšovat za to, že kroužek letos nemohl být ze všeobecně známých důvodů realizován. Bude to velké, máte se na co těšit.

Současně až se na nás rozvolňování ještě více pousměje, tak zrealizujeme pro děti nejoblíbenější akci roku Noc s Andersenem, takže dobrodružství, napětí a zábava je v knihovně opět zajištěna.

Než se však ještě vrátí vše do, tak rozhodně neváhejte a půjčte si nejednu knižní, herní či „kouzelnou“ novinku. Nebojte se na nás obrátit, vždyť jsme tady pro vás!

Veronika Vališová

ArgumentCountError thrown

Too few arguments to function cwppos_show_review(), 0 passed in /home/knihovna.info/cernotin/wp-content/themes/flat/content-single.php on line 29 and exactly 1 expected