Zpátky po vynucené pauze

Než jsme se stačili pořádně rozkoukat, tak už jsme vlivem vyšší moci museli naši knihovnu uzavřít. Ale rozhodně jsme nemohli uzavřít brány do knižního světa, ty totiž u nás zůstaly svým vlastním způsobem stále pootevřené.

Ještě však před tím, než jsme klíčem v zámku pootočili, tak jsme stihli v novém školním roce opětovně rozjet kroužek deskových her – KoStKa Her. Stačili jsme se sejít pouze párkrát, ale věřte mi, stálo to opravdu za to! Až nám opět situace bude hrát do karet, tak kroužek obnovíme, protože by byla škoda nechat ležet ladem nové hry, které přibyly, a tím rozšířily naši rodinu deskovek na celkem 98 kousků.

Naše čtenáře jsme nemohli nechat ve štychu, víme, že početná zásoba vypůjčených knih před uzavřením knihovny rychle dochází, a proto jsme opět obnovili výzvu s donáškou knih přímo před dům. Knihy jsme se snažili spolu s asistentem knihovnice vybrat přímo na míru, tak aby u vás co nejlépe zabodovaly. Pak už zbývalo se jen s plným baťůžkem vydat na cestu křížem krážem přes celou obec.

Již máme za sebou první den po znovuotevření knihovny. Čekali jsme nával, ale tak dychtivé čtenáře opravdu nikoliv. Asi jsme trhli rekordy, ale klidně takto můžeme pokračovat až do 17. 12. (včetně), kdy bude možné si v tomto roce vypůjčit v černotínské knihovně knihy.

Víme, nežijeme v jednoduché době, ale my to zvládneme! A třeba, pokud dojde ještě k mírném rozvolnění, tak vás v letošním roce ještě něčím překvapíme a hlavně potěšíme.

Veronika Vališová

ArgumentCountError thrown

Too few arguments to function cwppos_show_review(), 0 passed in /home/knihovna.info/cernotin/wp-content/themes/flat/content-single.php on line 29 and exactly 1 expected